Pølse med eple- og rødbetsalsa

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Snadderpølse med fargerikt og sunt tilbehør! Her har vi toppet pølsa med en salsa av eple, selleri og syltede rødbeter. Frisk og godt!

Ingredienser

  • 4 stk snadderpølse
  • 4 stk pølsebrød , gjerne hjemmelagde

Eple- og rødbetsalsa:

  • 100 g syltede rødbeter
  • 2 stk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk grønt eple
  • 3 stk vårløk
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft og skall av 12 stk sitron
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 40 g spirer

Slik gjør du

1. Kutt rødbete, stilkselleri og eple i små terninger, vårløk i tynne skiver. Ha alt  i en bolle sammen med finhakket persille og revet hvitløk. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

2. Skjær små skråsnitt på hver side av pølsene, da unngår du at de sprekker. Legg pølser på grillen og grill til de er pent gyllne rundt det hele, 2-3 minutter. Pølsene kan også stekes i en grillpanne eller vanlig stekepanne. 

3. Varm pølsebrød og smør på kremost.

Anrett de varme pølsene i pølsebrødene, topp med eple- og rødbetsalat. Dryss over spirer ved servering. 

Lyst til å lage dine egne pølser og pølsebrød? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og pølsebrød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.