Pita med reinsdyrskav

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Reinsdyrskav kan du halvtine og steke raskt i en god, varm panne. En enkel lørdagsgodbit får du ved å fylle pitabrød med skav, grønnsaker og en smakfull dressing.

Ingredienser

  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 3 stk vårløk

Mangodressing:

  • 6 ss seterrømme
  • 2 ss mangochutney
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 1 stk rødløk , i tynne ringer
  • 1 stk oransje paprika , i strimler
  • 1 pk ruccula (à 65 g)
  • 4 stk pitabrød

Slik gjør du

1. Bland sammen rømme og mangochutney, smak til med salt og pepper. La gjerne dressingen stå å trekke smak. 

2. Stek reinsdyrskav raskt i flere omganger i en varm stekepanne med litt smør. Krydre med salt og pepper. Ha i vårløk når skavet er såvidt gjennomstekt og la det surre ca. 1 minutt.   

3. Varm pitabrød som anvist på pakken. Fyll varme pitabrød med rødløk, paprika, ruccula  og nystekt reinsdyrskav.

Server pitabrødene med mangodressing til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.