Pinnebrød med sjokolade og nøtter

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Pinnebrød er turmat over de fleste turmat. Blander du inn sjokoladebiter og nøtter i deigen blir det en ekstra høydare på en klassiker. God tur!

Ingredienser

  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 1 dl nøytral olje
  • 2 dl lunkent vann
  • 200 g sjokolade
  • 200 g hasselnøtter eller mandler

Slik gjør du

  1. Blande det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig. 
  2. Grovhakk sjokolade og nøtter og elt det godt inn i deigen.
  3. Del deigen i fire emner.
  4. Trill til pølser i passende lengder. Tvinn dem rundt en pinne og stek på bål eller grill til de er gylne og deigen slipper pinnen.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.