Picado

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En fyldig og krydret rett fra Portugal. Chili og rødvin setter en ekstra spiss på retten.

Ingredienser

  • 500 g biffkjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 4 båt hakket hvitløk
  • 1 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 1 stk kjøttbuljongterning
  • 1 dl vann
  • 1 dl rødvin
  • 2 ss tomatsaus

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Legg en god klatt margarin i middels varm stekepanne. Tilsett kjøtt, salt, chilipasta og hvitløk. La det hele steke i 2-3 minutter. Vend kjøttet av og til. Legg kjøttet over i et fat.
  2. Kok opp vann med buljong. Ha i rødvin og tomatsaus. Rør sammen mens det koker i ca. 2 minutter. Hell sausen over kjøttet.

Serveres med pommes frites eller båtpoteter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.