Pannekaketaco med egg og bacon

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Ingredienser

Pannekakerøre:

  • 500 g hvetemel
  • 5 dl kefir
  • 5 dl melk
  • 3 stk egg
  • 2 ts salt
  • 2 ts sukker
  • 2 ss bakepulver
  • 4 ss margarin til steking

Eggerøre:

  • 4 stk egg
  • 4 ss melk
  • 1 ts salt
  • 1 ss smør til steking

Tilbehør:

  • 112 dl revet cheddar ost
  • 1 pk bacon , gjerne tørrsaltet
  • 1 glass salsa
  • 1 stk avokado
  • 12 potte frisk koriander
  • 2 stk vårløk

Slik gjør du

  1. Ha mel, salt, sukker og bakepulver i en bolle. Tilsett halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn egg. La røren svelle i ca. 10 minutter.
  2. Stek pannekakene på middels varme med smør til du ser at det kommer bobler på toppen. Snu dem og stek videre i ca. 2 minutter. Legg pannekakene på rist.
  3. Visp sammen egg, melk og salt. Hell røren i en panne og stek i smør på middels varme til du har fått en fin eggerøre.
  4. Stek bacon i pannen til det har blitt crispy. Del avokado i to og fjern steinen. Ta ut kjøttet og skjær det i terninger. Grovhakk koriander og finhakk vårløk.

Ha alt i skåler eller på en større tallerken og server som en tacobuffet. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.