Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Minibaguette med lammerull

Minibagetter med lammerull

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. grov baguette
  • 2 stk. avokado
  • 0,5 stk. rød chili
  • 2 båter hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 4 ts grov sennep
  • 1 stk. crispisalat
  • 8 skiver lammerull
  • 8 stk. svisker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammerull er et kjøttpålegg med mye smak, og kan godt kombineres med både salt og søtt tilbehør. Her har vi fylt en grov baguette med grov sennep, tynne skiver lammerull, mild og kremete guacamole og søte svisker - en spennende kombinasjon med forsmak av jul.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. grov baguette
  • 2 stk. avokado
  • 0,5 stk. rød chili
  • 2 båter hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 4 ts grov sennep
  • 1 stk. crispisalat
  • 8 skiver lammerull
  • 8 stk. svisker

Slik gjør du

  1. Lag guacamolen: Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Ta ut innmaten med en skje og mos den med en gaffel. Press over limesaft.
  2. Fin hakk chili og hvitløk og bland det inn i avokadomosen. Smak til med salt og pepper og litt mer lime om nødvendig.  
  3. Del baguettene i to og fordel guacamolen på baguettebunnene. 
  4. Legg på salatblader, lammerull og svisker. 
  5. Smør sennep på innsidene av baguetttoppene og legg dem på. Server med én gang.

Utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2024 07:51:58