Lammepanne med aïoli

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Nydelig og rask lammerett. Få ingredienser, men mye smak!

Ingredienser

  • 300 g benfritt lammekjøtt av lår
  • 1 stk løk i båter
  • 1 stk rød paprika
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper

Aïoli:

  • 12 pk majones
  • 1 båt presset hvitløk
  • 1 ss sitronsaft
  • 14 ts salt
  • 14 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

  1. Skjær lammekjøttet i terninger 3 x 3 cm, løken i båter og kutt paprikaen i biter.
  2. Dette stekes og brunes i margarin/olje under konstant omrøring. Salt og pepper etter smak.
  3. Bland sammen ingrediensene til aïolien.

Server med et godt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.