Lammekoteletter med timian- og hvitløkspotetpuré

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Gi potetmosen smak av urter og hvitløk, og lammekotelettene når nye høyder!

Ingredienser

  • 1 kg lammekotelett
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss olje

  • 10 stk potet
  • 2 ss smør
  • 12 dl matfløte
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

1. Skrell poteter og kok dem i usaltet vann.

2. Mos potetene og bland inn smør, fløte, presset hvitløk og timian. Smak til med salt og pepper.

3. Krydre lammekoteletter med salt og pepper. Bruk sterk varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.