Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammekoteletter med caponata

Lammekoteletter med caponata

Ingredienser

porsjoner

Caponata:

  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. stilkselleri (stangselleri)
  • 25 g kapers med stilk
  • 50 g sorte oliven
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss sukker
  • 6 stk. tomat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Caponata er en siciliansk rett som bruker å bli servert enten som en salat eller som en siderett. Det er vanlig å servere den romtemperert.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Caponata:

  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. stilkselleri (stangselleri)
  • 25 g kapers med stilk
  • 50 g sorte oliven
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss sukker
  • 6 stk. tomat

Slik gjør du

  1. Krydre kotelettene med salt og pepper etter smak, og stek ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.
  2. Salt auberginen i 20 minutter. Skyll av saltet og tørk den med papir. Kutt så i grove treninger (2x2 cm). Fres det i olivenolje i en kjele.
  3. Vask og rens paprika, løk og stilkselleri. Kutt dem i grove terninger og stek det i en stekepanne til de begynner å bli brune. Ha deretter i kapers, eddik og sukker. Bland alt sammen med grovhakkede tomater og aubergine i kjelen og la alt surre i 4-5 minutter. Serveres romtemperert.

Server med godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 18:11:28