Lammekebab i pita

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Lag din egen lammekebab med smak fra gode kryddere. Server lammekebab i pita med tzatziki.

Ingredienser

  • 300 g kjøttdeig av lam
  • 1 ts potetmel
  • 12 ts salt
  • 14 ts malt kanel
  • 2 ts paprikapulver
  • 12 ts malt spisskummen
  • 1 ts garam masala
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 3 ss vann
  • 2 ss smør

  • 4 stk pitabrød
  • 12 stk løk
  • 4 stk salatblad
  • 8 stk grønne oliven
  • 4 ss tzatziki

Slik gjør du

  1. Bland potetmel, krydder og finhakket hvitløk godt inn i kjøttdeigen. Ha i vann, og rør godt.
  2. Form deigen til fire pølser (per 300 g lammedeig). Stikk gjerne en grillpinne av tre på langs inn i hver pølse. Brun de raskt i en varm panne med smør, etterstek i 3-4 minutter på lavere varme, avhengig av tykkelsen.
  3. Varm pitabrød og skjær løk i skiver. Anrett kebaben i pitabrødet sammen med salat, løk, oliven og tzatziki.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.