Lam i pita

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Strimler av lammekjøtt krydret med en spennende krydderblanding smaker godt i varme pitabrød. Enkelt, raskt og veldig, veldig godt.

Ingredienser

  • 600 g benfritt lammekjøtt
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts hvitløkssalt
  • 1 ts frisk oregano
  • 1 ts frisk koriander
  • 1 ts karve
  • 1 ss hvetemel
  • 4 stk pitabrød
  • 4 stk salatblad
  • 2 stk tomat

Slik gjør du

1. Knus oregano, koriander og karve i en morter eller plastpose. Tilsett resten av krydderet og hvetemelet og bland godt.

2. Skjær kjøttet i tynne strimler og vend dem i krydderblandingen. Varm olje eller margarin i en stekepanne og stek kjøttet ved sterk varme.

 3. Varm pitabrød som beskrevet på pakken. Fyll pitabrødene med det stekte kjøttet sammen med en salat og tomat.

En klatt yoghurt eller rømme på toppen er prikken over i’en.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.