Lam i nudler

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Lam hører ikke bare høsten og påsken til. Lam smaker like godt hele året. Dette nydelige kjøttet kan brukes i alle dine favorittretter. Hva med lam i nudler?

Ingredienser

  • 600 g benfritt lammekjøtt i strimler (lår eller bog)
  • 4 ss olje
  • 1 stk rød paprika
  • 4 stk vårløk
  • 2 stk gulrot
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 2 pk nudler
  • 3 ss søt soyasaus (kecap manis)
  • 1 ss søt chilisaus

Slik gjør du

1. Skjær gulrot i tynne skiver, vårløk i ringer og paprika i staver. Finhakk ingefær og hvitløk.

2. Brun kjøttet på sterk varme i 3­ til 4 omganger. Sett det til side.

3. Stek grønnsaker sammen med ingefær og hvitløk.

4. Kok nudler etter anvisning på pakken.

5. Ha kjøttet tilbake i woken, tilsett soya- og chilisaus. Bland inn nudler og server.

 

Kok nudlene rett før servering, ellers klistrer de seg sammen.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.