Laksetartar

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Laksetartar er en frisk og enkel forrett som godt kan forberedes i god tid. Vi har brukt en blanding av fersk, gravet og røkt laks, men du kan gjerne bruke bare fersk laks. Fersk ørret er et finfint alternativ!

Ingredienser

  • 200 g laksefilet uten bein
  • 100 g gravet laks
  • 100 g røkelaks
  • saften av 12 stk sitron
  • 1 ss hakket frisk dill
  • 1 ts salt
  • 14 ts kvernet pepper

Til servering:

  • 1 stk rødløk
  • 1 kvist frisk dill
  • 12 stk sitron i båter
  • 12 stk rugkjeks

Slik gjør du

  1. Finhakk fisken ved først å skjære den i skiver, deretter i strimler og til slutt i små, små biter. Bland inn sitronsaft og hakket dill, og smak til med salt og pepper.
  2. Finhakk rødløk. 
  3. Anrett tartaren på tallerken med hakket løk, dill og sitronbåt. Server små rugkjeks til.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.