Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hønsesuppe som i Provence

Kyllingsuppe som i Provence

Ingredienser

porsjoner
  • kjøtt av 1 stk. kokt kylling (800 g)
  • 1,5 l kyllingkraft
  • 1 boks hermetiske tomater
  • skallet fra 0,5 stk. appelsin
  • 4 stk. potet
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. purre
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. fennikel
  • 3 båter hvitløk
  • 0,5 ts gurkemeie
  • 1 ss hakket frisk basilikum

salt og nykvernet pepper

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne suppen lages av kokt kylling og smakfulle grønnsaker. Den smaker nydelig!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • kjøtt av 1 stk. kokt kylling (800 g)
  • 1,5 l kyllingkraft
  • 1 boks hermetiske tomater
  • skallet fra 0,5 stk. appelsin
  • 4 stk. potet
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. purre
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. fennikel
  • 3 båter hvitløk
  • 0,5 ts gurkemeie
  • 1 ss hakket frisk basilikum

salt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rens kyllingen for skinn og bein. Skjær kjøttet i biter.
  2. Kok opp kraft, hermetiske tomater og finrevet appelsinskall. 
  3. Skjær grønnsakene i små terninger og hakk hvitløken. Fres alle grønnsakene lett i litt olje og ha dem i suppen. Tilsett gurkemeie og basilikum og smak til med salt og pepper. Ha i kyllingkjøttet.

Server suppen rykende varm med ferskt brød til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 23.04.2024 20:33:19