Kyllingsuppe som i Provence

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne suppen lages av kokt kylling og smakfulle grønnsaker. Den smaker nydelig!

Ingredienser

  • kjøtt av 1 stk kokt kylling (800 g)
  • 112 l kyllingkraft
  • 1 boks hermetiske tomater
  • skallet fra 12 stk appelsin
  • 4 stk potet
  • 2 stk gulrot
  • 12 stk purre
  • 1 stk løk
  • 12 stk fennikel
  • 3 båt hvitløk
  • 12 ts gurkemeie
  • 1 ss hakket frisk basilikum

salt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rens kyllingen for skinn og bein. Skjær kjøttet i biter.
  2. Kok opp kraft, hermetiske tomater og finrevet appelsinskall. 
  3. Skjær grønnsakene i små terninger og hakk hvitløken. Fres alle grønnsakene lett i litt olje og ha dem i suppen. Tilsett gurkemeie og basilikum og smak til med salt og pepper. Ha i kyllingkjøttet.

Server suppen rykende varm med ferskt brød til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.