Kyllingstrimler med scampisaus

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Når du har lyst på noe ekstra kos å spise bør du prøve denne kyllingretten med scampi og kremet pasta.

Ingredienser

  • ca 5 stk kyllingfilet

salt og pepper

smør til steking

  • 100 g rå scampi
  • 3 dl matfløte
  • ca 7 stk soltørkede tomater

Marinade:

  • 4 ss olje
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 stk hakket rød chili
  • 2 båt hvitløk
  • 1 ts tabasco
  • 12 ts salt

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Bland sammen ingrediensene til marinaden. Rens scampi og hell  marinaden over. Mariner i ca. 1 time.

2. Del kyllingfileter i strimler og krydre med salt og pepper. Stek strimlene til de er jevnt hvite rundt det hele.

3. Ta kyllingstrimlene ut av pannen og kok ut stekepannen med fløte. Hell i scampi, marinaden og de soltørkede tomatene. La det trekke forsiktig 2-3 minutter.

Server med kokt pasta.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.