Kyllingleverpostei

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Denne nydelige kyllingleverposteien kan både brukes til "høye smørbrød" eller være en del av et koldtbord.

Ingredienser

  • 350 g kyllinglever
  • 2 ss hakket sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 2 ss konjakk
  • 1 ts salt

litt kvernet pepper

  • 12 ts malt merian
  • 12 ts tørket timian eller litt hakket frisk

litt kajennepepper

  • 12 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 100 g mykt smør

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Stek kyllinglever og løk i smør. Krydre med salt, pepper og urter. Hell på konjakk og tenn på. Avkjøl.

2. Ha leverblandingen over i en hurtigmikser og tilsett mykt smør og crème fraîche. Legg litt plastfolie i en liten form og fyll i blandingen. Sett posteien kaldt til den har stivnet.

Leverposteien kan brukes til herlige smørbrød eller være en del av et koldtbord.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.