Kyllinglår med søtpotet

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Lag din egen vri på posen med béarnaisesaus, så skal du få smake noe som er godt! Her med grillede kyllinglår og spennende søtpotet.

Ingredienser

  • 2 stk søtpotet

salt og kvernet pepper

  • 6 stk grillet kyllinglår

Kremet saus med epler og chili:

  • 1 pose béarnaisesaus
  • 1 dl vann
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 stk eple i biter
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 1 ss hakket frisk estragon

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skrell søtpotetene og del dem i båter. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Drypp over litt olje og kvernet pepper. Stek i stekeovn ved 200 °C ca. 15 minutter til de er møre.

2. Varm kyllinglårene i ovnen ca. 10 minutter. Dryss litt grovt salt over potetene før servering.

3. Ha sauspulver, vann og crème fraîche i en kjele og kok opp. Tilsett eple, chili og estragon. Smak til med salt og pepper.

Server kyllinglårene med kremet saus med epler og chili, søtpotet og for eksempel lettkokt brokkoli.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.