Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår med pepperrot og gressløksmør

Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllinglår naturell
  • 8 skiver bacon

Pepperrot- og gressløksmør:

  • 50 g mykt smør
  • 1 ss pepperrot på tube
  • 1 ss hakket frisk gressløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Prøv å legge dette smakfulle kryddersmøret under skinnet på kyllinglårene før steking. Server med potetmos, aspargesbønner og tomat.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllinglår naturell
  • 8 skiver bacon

Pepperrot- og gressløksmør:

  • 50 g mykt smør
  • 1 ss pepperrot på tube
  • 1 ss hakket frisk gressløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene til smøret godt sammen og sett det til side.
  2. Løsne skinnet på lårene med fingrene og fordel smøret raust under skinnet. Pakk hvert lår inn i to skiver bacon og legg dem i en ildfast form eller langpanne.
  3. Sett formen midt i ovnen og stek lårene ved 180 ºC i ca. 50 minutter eller til stykkene er gjennomstekt og har en sprø, gyllen skorpe.

Server gjerne kyllinglårene med grov potetmos, aspargesbønner og skivede tomater. Bruk kraften som danner seg som saus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 18.04.2024 21:11:06