Kyllinglår med frisk salat

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Saftige kyllinglår på grillen gir deg raskt en følelse av sommer. Server dem med en enkel salat, og du får et herlig lite måltid

Ingredienser

  • 8 stk kyllinglår naturell
  • 1 ss grillolje til pensling
  • 2 ts grillkrydder

Frisk salat

  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding (ca. 200g)
  • 8 stk reddik
  • 1 stk fennikel
  • 1 stk sitron

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Del kyllinglår i to ved leddet. Pensle kyllingbitene med grillolje og krydre med grillkrydder.

2. Brun bitene raskt på alle sider, og grill videre på indirekte varme i ca. 20 minutter. 

3. Skjær reddik i tynne skiver, fennikel i strimler, og ha det i en blandet salat.

Server kyllinglårer med den friske salaten og noen båter sitron.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.