Kyllingklubber

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Server kyllingklubber som en liten apèritif eller som en del av et tapas- eller koldtbord.

Ingredienser

  • 10 stk kyllingklubbe (nederste delen av kyllinglåret)

Marinade:

  • 2 ss honning
  • 2 ss vineddik
  • 2 ss soyasaus
  • 2 båt hvitløk
  • 12 ts malt ingefær

Slik gjør du

1. Smelt honning og rør inn vineddik, soyasaus, presset hvitløk og ingefær.

2. Ha marinaden i en plastpose sammen med kyllinglårene. Mariner i 5-6 timer eller over natten.

3. Stek kyllingklubbene midt i ovnen ved 225 °C i ca 20 minutter. Pensle med resten av marinaden tilsatt litt salt og pepper under steketiden.

Serveres med for eksempel lettkokt fennikel.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.