Kyllingfilet med smakfull saus

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Retter med kyllingfilet er alltid raske å tilberede. Server med kokte poteter som du moser i den smakfulle sausen.

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 2 stk kyllingfilet
  • 12 ts salt
  • 14 ts kvernet pepper
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 dl rød paprika i terninger
  • 4 stk frisk sjampinjong

Saus:

  • 1 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 1 ts sennep
  • 1 ss soyasaus
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ts maisstivelse (maizena)
Vis næringsinnhold
Energi
418kcal
Fett
24.1g
Protein
40.4g
Karbohydrater
9.9g
Jern
0.9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Stek kyllingfilet i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.

2. Kok opp buljong og fløte i en kjele. Smak til med sennep, soyasaus og eventuelt salt og pepper. Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann.

3. Ha i paprika og sopp, la sausen koke et par minutter.

Server gjerne med kokte poteter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.