Kyllingfilet med reker og asparges

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Denne retten er svært enkel å lage. Likevel er den både lekker og smakfull.

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 3 dl pastaskruer
  • ca. 12 stk finhakket rød chili
  • 1 ts revet, frisk ingefær
  • 1 glass pastasaus med hvitløk og urter evt. laget fra pose el. bunn
  • ca 6 stk grønn frisk asparges
  • 100 g rensede reker

Slik gjør du

Slik gjør du: 

1. Kok pastaskruer etter anvisning på pakken.

 2. Stek kyllingfilet i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Tilsett finhakket chili og revet ingefær. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.

 3. Kok opp pastasausen og bland inn kokte pastaskruer.

Server kyllingfilet med pasta og frisk, grønn asparges kokt i 3-4 minutter. Dryss over rensede reker og finhakkede urter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.