Kyllingfilet med jordbær- og mangosalsa

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

Vil du ha en ny grillopplevelse bør du prøve å fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker filetene inn spekeskinke og legger dem på grillen. En fargerik salsa med jordbær og mango er spenstig tilbehør.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 4 skive brie
  • 4 ss frisk timian og andre urter som oregano, basilikum og persille
  • 8 skive spekeskinke eller bacon

salt og pepper

Jordbær- og mangosalsa:

  • 250 g jordbær
  • 1 stk mango
  • 6 stk tørket aprikos
  • 2 stk sjalottløk
  • 1 stk hakket rød chili
  • 2 ss hakket frisk mynte
  • saften av 2 stk lime
  • 3 ss sukker

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og hakkede urter. Ha på salt og pepper. Surr et par skiver spekeskinke/bacon rundt hver filet. 

2. Pensle kyllingfiletene med litt olje før de legges på grillen. Grill dem i ca. 15 minutter på svak grillvarme. Snu ofte. 

3. Bløtlegg aprikosene i lunkent vann i en time.

4. Skjær jordbær, mango, aprikos og løk i små terninger. Hakk chili meget fint (mengden avpasses etter ønsket styrke). Mynte og koriander finhakkes også. Bland det hele sammen. Smak til med salt, sukker, limesaft og chili.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.