Kyllingfilet med grønne epler

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Epler kan virkelig gjøre jobben sin som tilbehør til kyllingmiddagen. Med sin flørtende syrlighet passer den som “fot i hose” inn i smaksbildet. 

Ingredienser

  • 6 stk kyllingfilet
  • 3 ss margarin til steking
  • 4 stk grønt eple
  • 1 ss sukker

Eplesaus:

  • 1 stk rødløk
  • 1 ss margarin
  • ca. 2 ss grov sennep
  • 112 dl eplejuice
  • 4 dl kremfløte
  • 1 bunt frisk kruspersille

ris

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg på lokk og etterstek i 4 minutter.

2. Del eplene i båter og surr dem raskt i litt margarin og sukker. Sett til side.

3. Finhakk løk og surr den i panne med margarin til den blir myk. Tilsett sennep, eplejuice og fløte og la sausen småkoke til den tykner litt. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer sennep. Finhakk persille og bland inn i sausen rett før servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.