Kyllingfilet med eple og bacon

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Kyllingfilet med eple og bacon er en enkel, men likevel morsom vri laget med vanlige kyllingfileter.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 ss olje
  • 2 båt hakket hvitløk
  • 2 ss sennep
  • 12 ts pepper
  • 1 stk eple
  • 1 ss brunt sukker
  • 4 skive bacon

Slik gjør du

1. Bland olje, hvitløk, sennep og pepper til en marinade. Legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over. La det stå et par timer.

2. Del eplet i skiver, dryss over sukker og legg skivene i en smurt ildfast form. Surr bacon rundt kyllingfiletene og legg dem over epleskivene.

3. Sett formen i ovnen ved 180 °C og stek i ca. 30 minutter.

Server med kokt ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.