Kyllingfilet med chilisaus

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Kyllingfilet med søt chilisaus og spekeskinke er en spennende smakskombinasjon.

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 2 stk kyllingfilet
  • 5 stk potet

salt og kvernet pepper

  • 2 stilk frisk rosmarin
  • 3 ss søt chilisaus
  • 2 skive spekeskinke

olje til steking

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Brun kyllingfiletene på hver side.

2. Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver med ostehøvel. Legg skivene i en ildfast form. Dryss på salt, pepper og grovhakket rosmarin. Hell over noen dråper olje og stek potetene gylne i ovnen ved 200 °C.

3. Smør chilisaus på kyllingfiletene, pakk dem inn i spekeskinken og legg dem i formen. Stek i noen minutter til skinken får litt farge.

Server gjerne retten med mangochutney rørt ut i litt rømme.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.