Kyllingfilet fylt med krydder og ost

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Vi har fylt kyllinfileten med en god skive brie og hakket dill før den ble surret med bacon og stekt. Fargerike grønnsaker og salat er godt tilbehør.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 4 stk kyllingfilet
  • 4 skive brie
  • 2 ss hakket frisk timian

salt og pepper

  • 1 pose knaskerøtter
  • 1 stk rødløk i ringer
  • 12 stk fennikel
  • 1 stk hjertesalat
  • 4 skive syltede rødbeter i staver

Urterømme:

  • 2 dl lettrømme
  • saften av 12 stk sitron
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 ss hakket frisk dill
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
Vis næringsinnhold
Energi
344kcal
Fett
15.1g
Protein
40.9g
Karbohydrater
9.3g
Jern
1.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og litt frisk timian. Ha på salt og pepper. Surr et par skiver bacon rundt hver filet.

2. Stek filetene litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt margarin, bare til filetene er pent brune. Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen ved 180 °C i 10-15 minutter.

3. Stek grønnsakene i stekepanne til de blir knapt møre.

4. Bland sammen ingrediensene til urterømmen og la den stå noen minutter før servering.

Kyllingfiletene danderes på tallerken sammen med grønnsaker og salat. Server med urterømme.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.