Krydderpølse med bacon

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Rock opp grillpølsene med bacon og hot fyll og bytt ut lompa med en myk tortillalefse! En spenstig oppjustering for ventepølsa!

Ingredienser

  • 8 stk grillpølse etter eget ønske
  • 8 stk hvetetortilla eventuelt lompe
  • 8 skive bacon i skiver
  • 16 stk tannpirkere

Fyll:

  • 1 stk hakket løk
  • 1 dl chilisaus

Slik gjør du

  1. Lag et snitt på langs av pølsa og fyll i fyllet.
  2. Snurr en baconskive rundt hver pølse og fest den med tannstikkere slik at fyllet holdes på plass.
  3. Grill pølsene på grillen eller stek de i en stekepanne og varm tortillaene. 

Ha gjerne salat og tomatskiver på tortillaene før du ruller sammen pølsa.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.