Krydderlapper

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Sett ekstra smak på lapperøra ved å tilsette kanel, kardemomme og ingefær. Krydderlapper smaker godt med syltetøy til!

Ingredienser

  • 4 dl hvetemel
  • 3 dl melk
  • 5 stk egg
  • 12 dl sukker
  • 3 ss smør
  • 12 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt kardemomme
  • 1 ts malt ingefær

Slik gjør du

1. Smelt smøret og bland alle ingrediensene til en jevn røre i foodprocessor. La (helst) røren svelle i 15 minutter.

2. Stek så lappene i litt smør eller olje i varm stekepanne. Snu dem når røren er stivnet på overflaten.

3. Server gjerne krydderlappene med eplemos til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.