Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Konfektkuler

Konfektkuler

Ingredienser

  • 250 g myke kakerester (gjerne avskjær fra sjokoladekake)
  • 1,5 dl melis
  • 2 ss bringebærsyltetøy
  • 2 ss kakaopulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts romessens eller litt ekte rom

  • 100 g kokesjokolade
  • 1 pose sjokoladestrøssel , evt. kokosmasse
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag deilige konfekter av myke kakerester.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 250 g myke kakerester (gjerne avskjær fra sjokoladekake)
  • 1,5 dl melis
  • 2 ss bringebærsyltetøy
  • 2 ss kakaopulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts romessens eller litt ekte rom

  • 100 g kokesjokolade
  • 1 pose sjokoladestrøssel , evt. kokosmasse

Slik gjør du

  1. Ha alle ingrediensene i en bolle og rør dem godt sammen. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin.
  2. Trill massen til passe store kuler.
  3. Brekk kokesjokoladen i biter og smelt den i vannbad (en liten kjele står i en større kjele med kokende varmt vann). Rør sammen sjokoladen når den har blitt myk.
  4. Dypp kulene i smeltet sjokolade og rull dem i strøssel eller kokos.

 

Oppbevar i tett boks eller fryses.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 23.04.2024 12:16:34