Kokospannekaker

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Server spennende kokospannekaker med tynne skiver av eple, hakkede valnøtter og litt lønnesirup. Råkrem setter prikken over i-en.

Ingredienser

Pannekakerøre:

  • 2 dl ristet kokosmasse
  • 3 dl hvetemel
  • 1 ss sukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 212 dl melk
  • 212 dl kokosmelk
  • 4 stk egg

smør til steking

Råkrem:

  • 3 stk eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 212 dl pisket kremfløte

Til servering:

  • 2 stk eple i tynne skiver
  • ca. 4 ss lønnesirup
  • 100 g valnøttkjerner

Slik gjør du

1. Rist kokos i en tørr panne og sett til side. Bland sammen alt det tørre og tilsett melk, kokosmelk og egg, rør til en glatt røre. La røren hvile i ca. 20 minutter.

2. Hell litt av røren i en stekepanne og dryss raskt over med litt ristet kokos. Snu pannekaken og stek den på andre siden. Brett dem i fire, og hold dem varme.

3. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker, og bland forsiktig inn pisket kremfløte.

Server pannekakene med tynne skiver av eple, hakkede nøtter, litt lønnesirup og råkrem ved siden av.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.