Knekkebrød med blåmuggost og aprikoskompott

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Knekkebrød og ost hører godt sammen, og med aprikoskompott så blir dette en god match som kan nytes som fingermat eller som en av flere retter på bordet. 

Ingredienser

  • 400 g tørket aprikos
  • 4 dl eplemost
  • saften av 12 stk sitron
  • 2 ss sukker
  • 1 pakker små knekkebrød
  • 200 g blåmuggost

Slik gjør du

  1. Kutt aprikosene i strimler.
  2. Ha aprikosene i en kjele sammen med eplemost, sitronsaft og sukker. Kok ned til en tykk konsistens, ca. 15 minutter og avkjøl.
  3. Temperer osten og del den i passelige størrelser.
  4.  Legg osten på knekkebrødene og ha aprikoskompotten over
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.