Karrikylling med eple

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Epler, karri og kylling passer utrolig godt sammen! Server denne fargerike kyllingretten med bacon og potetmos.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 pk bacon
  • 12 ss margarin
  • 2 stk grønt eple
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 3 båt finhakket hvitløk
  • 1 stk hakket løk
  • 1 stk finhakket rød chili
  • ca. 3 ts karri

salt og kvernet pepper

  • 4 ss hakket frisk estragon , evt. andre urter

  • 1 kg potet
  • 100 g smør

Slik gjør du

1. Skjær kyllingfileter og bacon i biter og stek dem i litt margarin.

2. Ha i hakket løk, hvitløk, paprika og chili og stek videre til løken er blitt blank og kyllingbitene gjennomstekt. Tilsett eplebiter og dryss over karri, stek videre til karrien har blandet seg med resten av ingrediensene.

3. Skrell potetene og del dem i litt store terninger. Kok potetene i vann uten salt til de er møre. Hell av vannet og sett kjelen tilbake på platen slik at potetene får dampet av seg litt væske. Ha i smør og mos potetene med en potetmoser. Tilsett urtene og smak til med salt og pepper.

Fordel potetmosen på tallerkenene og ha kjøttblandingen på toppen.

Det smaker godt med et ostedryss på toppen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.