Kalvekarbonader

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Har du prøvd å lage kalvekarbonader? I denne oppskriften er karbonadene vendt i en fantastisk krydderurtblanding. Server pasta og grønnsaker ved siden av.

Ingredienser

  • 500 g kvernet kalvekjøtt
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • ca. 12 dl kremfløte
  • 1 stk egg

  • 12 stk løk
  • 1 båt hvitløk
  • 12 bunt frisk kruspersille
  • 5 blad frisk salvie
  • 1 dl strøkavring
  • 1 ts salt
  • 12 ts grovmalt pepper

  • 1 stk egg

  • 250 g pasta
  • 1 stk grønn squash i skiver
  • 1 stk rød chili i skiver
  • 2 dl kremfløte
  • 50 g revet cheddar ost

salt og pepper

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Ha salt, pepper og egg i en bolle sammen med karbonadedeigen, og rør lett sammen.

2. Finhakk løk, hvitløk, persille og salvie. Bland inn strøkavring, salt og pepper.

3. Del deigen i to like deler, form deigen til en 1,5 cm tykk firkant på en fuktig fjøl. Skjær firkanten i fire trekanter. Vend karbonadene først i vispet egg og så i krydderurteblandingen.

4. Kok pasta som anvist på pakken. Hell av kokevannet. Tilsett olje og grønnsaker i kjelen. La blandingen frese sammen med pastaen og hell fløte og revet ost over. La dette surre ca. 5 minutter.

5. Varm smør og olje i en panne og stek karbonadene gylne på middels varme, ca. 3 minutter på hver side.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.