Kalkungryte med karri og kokos

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Uten å skryte; Denne gryteretten er verdens beste! Kalkunfilet kan eventuelt erstattes med kyllingfilet.

Ingredienser

3
Porsjoner
  • 400 g kalkunfilet
  • 2 ss flytende margarin
  • 2 ts paprikapulver
  • ca. 4 dl lett kokosmelk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 2 ts karripasta
  • 4 stk strimlet vårløk
  • 2 stk strimlet gul paprika
  • 200 g skivet østerssopp
  • 12 stk lime

salt og kvernet pepper

frisk koriander

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skjær kalkunfileten først i skiver og så i strimler. Stek dem gylne i smøret og dryss over paprikapulver. Tilsett hvitløk, kokosmelk og karripasta. Senk varmen og la det hele småkoke i ca 8-10 minutter.

2. Fres grønnsaker og sopp raskt i litt olje og tilsett dem så i gryten. Smak til med litt limesaft, salt og pepper.

Dryss over frisk koriander og server med jasminris og gjerne focaccia-brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.