Kalkunbiff med mais og bakt potet

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Du får delikate kalkunbiffer som er ypperlig på grillen ved skjære kalkunfilet i skiver og surre en baconskive rundt hver biff. Grilltiden varierer med tykkelsen på biffene og varmen på grillen.

Ingredienser

  • 1 stk kalkunfilet, ca. 750 g
  • 150 g bacon

Marinade:

  • 1 dl olje

litt pepper

  • 4 båt knust hvitløk
  • saften fra 1 stk sitron
  • 3 ss hakket frisk timian eller andre urter

Tilbehør:

  • 4 stk maiskolbe
  • 4 stk potet

Slik gjør du

  1. Bland sammen ingrediensene til marinaden.
  2. Del kalkunfileten i passe tykke biffer, hell over marinaden og sett kaldt noen timer.
  3. Forkok potetene i ca. 20 minutter og pakk dem inn i folie. Legg en skive bacon rundt hver kalkunbiff og fest med en tannstikker.
  4. Legg bakepoteter og maiskolber på grillen og snu noen ganger underveis. Grill kalkunbiffene i 5-8 minutter på hver side. Grilltiden varierer med tykkelsen på kalkunbiffene.

Server grillet kalkunbiff med maiskolber og bakt potet med for eksempel urtesmør.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.