Kalkun med gorgonzola og pasta

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Vi anbefaler en lys og delikat gryterett med kalkun som er rask å lage. Sausen er smak til med blåmuggost.

Ingredienser

  • 300 g kalkunfilet

salt og kvernet pepper

  • 12 stk løk i tynne båter
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 1 stk gulrot i terninger
  • 12 stk grønn squash i terninger
  • ca. 1 dl eplejuice eller hvitvin
  • 12 stk hønsebuljongterning
  • 14 stk brokkoli i buketter
  • 3 dl kremfløte
  • ca. 100 g gorgonzola

litt søt soyasaus

evt. litt maisenna til jevning

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skjær kalkunfilet i passelig biter og krydre med salt og pepper. Stek dem lett i litt margarin.

2. Tilsett løk, chili, gulrot og squash i biter. Tilsett eplejus/hvitvin og buljong la det koke litt.

3. Ha i brokkolibuketter. Hell over fløte og ost og la det koke til osten er smeltet. Smak til med litt søt soyasaus.

4. Er sausen for tynn kan du tykne med litt maisenna utrørt i litt vann.

Server med fersk pasta og godt brød til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.