Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Jordbærsyltetøy

Jordbærsyltetøy

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg jordbær
  • 300 g sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hjemmelaget syltetøy er som oftest det beste! Perfekt tilbehør til både pannekaker og vafler, og smaker helt nydelig på ferskt brød.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg jordbær
  • 300 g sukker

Slik gjør du

  1. Skyll jordbær lett og rens dem. 
  2. Rør bærene og sukker raskt sammen i en matprosessor, eller rør for hånd til sukker er oppløst. 

Server gjerne syltetøyet kaldt.

Syltetøyet holder seg ca. 1 uke i kjøleskapet og egner seg til frysing.

 

Jordbærsyltetøy smaker kjempe godt til pannekaker, vafler og på ferskt grytebrød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 24.04.2024 20:49:44