Ingefærsaus

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Server ingefærsausen til for eksempel hermetiske pærer, tyttebærkokte pærer eller eplekake.

Ingredienser

  • 12 stk vaniljestang
  • 4 dl melk
  • 12 ss malt ingefær
  • 4 stk eggeplomme
  • 12 dl sukker
  • 1 ts maisstivelse (maizena)
  • 2 ts finhakket syltet ingefær
  • 2 ts lake fra syltet ingefær

Slik gjør du

1. Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene.

2. Varm opp under omrøring til sausen blir passe tykk. Pass på at den ikke koker. Avkjøl i kaldt vann.

3. Smak til sausen med syltet ingefær og ingefærlake.

Server ingefærsausen, gjerne lun, til for eksempel hermetiske pærer, tyttebærkokte pærer eller eplekake.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.