Hurtigis med rabarbra

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Det er enkelt å lage sin egen hurtigis av rabarbra eller annnen frukt og bær. Dessuten smaker det helt nydelig!

Ingredienser

  • 500 g rabarbra
  • 1 dl kremfløte
  • 1 stk egg
  • ca. 3 ss melis

Slik gjør du

  1. Legg rabarbra utover på et brett som er dekket med plastfolie og sett brettet i fryseren i minst 1/2 time.
  2. Ha frossen rabarbra og melis i en matprosessor og kjør til frukten er knust. Ha i egg og kremfløte mens maskinen går. Kjør til en kremet konsistens på iskremen.

Isen må spises med det samme. Server gjerne med søte marokkanske mandelkjeks.

I stedet for rabarbra kan du også bruke biter av annen frukt som fryses.


 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.