Hotte kjøttboller med yoghurt

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Kjøttdeig er et flott utgangspunkt for en rekke smakfulle og raske middager. Har du bittelitt mer tid enn vanlig, kan du lage disse herlige lammekjøttbollene med masse smak! Yoghurt smaker deilig til, og mildner den hotte smaken.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 1 dl griljermel eller strøkavring
  • 1 stk hakket løk
  • 1 stk egg
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 1 stk finhakket grønn chili
  • 12 ts malt ingefær
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts salt

  • 4 ss olivenolje til steking

  • 1 beger yoghurt naturell
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 1 ts chilipulver

Slik gjør du

1. Rens løk og fjern frø og stilk fra chiliene. Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene til en jevn deig. Form kjøttboller med hjelp av fuktet teskje og handa.

2. Brun bollene i olivenolje på middels varme til de er gjennomstekte. Legg dem over på et serveringsfat etter hvert og hold dem varme.

3. Hell yoghurten over kjøttbollene og dryss på hakket koriander og chilipulver.

Serveres med ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.