Hoisinsaus

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Hoisinsaus er en kinesisk dippsaus som passer godt til retter med storfe, kylling og svin. Enten som dipp til vårruller eller til å pensle grillspyd med.

Ingredienser

  • 1 dl hoisinsaus
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss søt soyasaus (kecap manis)
  • 2 ts sesamolje
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ts finhakket rød chili
  • 1 ss hakket frisk koriander
  • 2 ss hakkede peanøtter
  • 1 ss limesaft
  • 14 dl vann
Vis næringsinnhold
Energi
245kcal
Fett
8.9g
Protein
2.3g
Karbohydrat
35.9 g
Jern
0.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Bland sammen alle ingrediensene.

La gjerne dippen stå en time i kjøleskapet for at smaken skal sette seg.

Denne dippen passer godt til svin, kylling og storferetter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.