Grillspyd med svinekjøtt og aprikos

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Det er enkelt å lage sunn grillmat. Det er bare å legge sunne ting på grillen det!

Ingredienser

  • 300 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet
  • 12 stk rød paprika
  • 12 stk grønn squash
  • 10 stk tørket aprikos
  • 1 ss olje til pensling
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 8 stk grillspyd
  • 12 pakke ferdigkuttet salatblanding

Eksotisk grillsaus:

  • 14 stk rød chili
  • 1 ss mangochutney
  • 1 ss olje
  • 1 ss honning
  • 12 ts paprikapulver

Slik gjør du

  1. Skjær kjøtt og grønnsaker i tilnærmet like store biter ca. 3 x 3 cm og tre dem vekselvis på spydene. For å få jevn grilling på alle sider er det viktig at bitene ikke sitter for tett.
  2. Pensle spydene med litt olje, slik at de ikke fester seg til grillen. Krydre med salt og pepper.
  3. Grillspydene grilles rundt i 2-4 minutter, snus ofte.
  4. Lag eksotisk grillsaus ved å blande alle ingrediensene godt sammen. 

Server med enkel salat.

 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.