Grillet skinkebiff med blåmuggost og tomat

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Skinkebiff, også kalt svinebiff, er en mager, saftig biff av flatbiff.  Her har vi grillet den, og kombinert herligheten med deilig blåmuggost og smaksrike tomater.

Ingredienser

  • 600 g skinkebiff , i tynne skiver
  • 2 ss olje , til pensling
  • 12 ts salt
  • 14 ts grovkvernet pepper

  • 2 stk tomat
  • 150 g blåmuggost

Slik gjør du

1. Pensle skinkebiffer med olje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiffen på sterk varme 1-2 minutter på hver side. Etterstek dem på lavere varme i ca. 3 minutter. 

2. Skjær tomat og blåmuggost i skiver. Legg en skive av hver på skinkebiffene, og la det grille på lav varme til osten har smeltet. 

Server gjerne med bakte småpoteter og en deilig frisk salat. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.