Fylte pannekaker med krydret kylling

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Her er et godt tips hvis du har lyst til å gjøre litt ekstra ut av pannekakene. Krydre kyllingkjøttdeig med tacokrydder. Server med guacamole, rømme og salsa.

Ingredienser

Pannekaker:

  • 5 dl hvetemel
  • 12 ts salt
  • 212 dl melk
  • 212 dl kefir
  • 4 stk egg
  • 1 ts bakepulver
  • 60 g smør

smør til steking

Krydret kyllingfyll:

  • 1 stk finhakket løk
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 pose tacokrydder
  • 12 dl vann
  • 200 g tacosaus
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 1 stk hakket gul paprika
  • 2 ss finhakket frisk koriander

evt. litt revet ost

Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene til pannekakerøren i en hurtigmikser og kjør til røren er glatt. La røren hvile i 20 minutter.

2. Stek pannekakene gylne på middels varme.

3. Stek løk og kyllingkjøttdeig, tilsett krydder og vann. Ha i tacosaus og bønner og la det koke noen minutter. Tilsett paprika og frisk koriander.

4. Legg litt av fyllet på hver pannekake og brett den som en wrap.

Server de fylte pannekakene med salat, guacamole, rømme og salsa.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.