Fylt kyllingfilet med karri- og kokossaus

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Fyll kyllingfiletene med brie og frisk timian og surr deretter bacon rundt før steking. Server med en moderne fløtesaus av kokosmelk og karripasta. Den smaker perfekt til kylling!

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 4 skive brie
  • 8 skive bacon
  • 4 stilk frisk timian

salt og kvernet pepper

Tilbehør:

  • 1 pose knaskerøtter
  • 1 pk sukkererter
  • 1 stk rødløk
  • 12 ss rød karripasta

smør/olje til steking

  • 5 dl kokosmelk

smak til med salt, kvernet pepper og sitronsaft

  • 1 dl frisk koriander

Slik gjør du

  1. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og en kvist frisk timian. Ha på salt og pepper. Surr et par skiver bacon rundt hver filet. Stek dem litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt smør eller olje, bare til filetene er pent brune.
  2. Legg filetene over i en ildfast form og stek videre i ovnen ved 180 grader i 10-15 minutter.
  3. Skrell gulrøttene og del dem i to. Skjær løken i ringer. Fres gulrøtter, løk og karripasta i litt smør og olje. Tilsett kokosmelk. La det koke noen minutter til gulrøttene er møre. Ha i sukkererter de siste par minuttene. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vend inn hakket koriander like før servering.
  4. Del hver kyllingfilet i to på skrå, eventuelt i skiver på skrå, og server med sukkererter og gulrøtter i karri-/kokossaus.

Brød fylt med feta, paprika og oliven smaker godt til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.