Frokosttallerken med quinoa

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

En frokosttallerken med speilegg trenger ikke å inneholde bacon. Denne oppskriften med quinoa, røkelaks og avokado er en perfekt kombo.

Ingredienser

  • 1 dl quinoa
  • 2 dl vann
  • 12 ts salt
  • 14 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk egg
  • 2 stk avokado
  • 1 stk lime
  • 2 stk vårløk
  • 200 g røkelaks i skiver

Slik gjør du

1. Kok opp vann sammen med salt i en kjele. Tilsett quinoa og kok i ca 15 minutter. Ta av kjelen av platen.

2. Stek eggene til speilegg på middels varme i ca 4 minutter, tilsett salt og pepper.

3. Rens avocado og del i terninger, tilsett limesaft fra en lime og fordel dette på tallerknene sammen med quinoa, røkt laks og egg. Toppes med finkuttet vårløk.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.