Frittata med artiskokk, tomat og squash

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Kos deg med en nydelig frittata eller eggepanne!

Ingredienser

  • 8 stk egg
  • 1 stk grønn squash i små terninger
  • 2 stk vårløk i strimler
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 2 dl melk eller kremfløte
  • 1 ss margarin
  • 1 ss olivenolje
  • 12 stk rød cherrytomat , delt i to
  • 1 boks hermetiske artiskokker
  • 50 g revet hvitost

andre kryddere som for eksempel karse

salt og pepper

Slik gjør du

1. Varm margarin og olje i en stekepanne og stek oppdelt squash, vårløk og hvitløk til det er mykt.

2. Visp sammen egg og fløte/melk og tilsett salt og pepper. Hell eggeblandingen over grønnsakene og fordel tomater og halve artiskokker på toppen. Dryss over ost.

3. Sett frittataen inn i ovnen på 200 ˚C og stek den i 20-25 minutter, til den har stivnet og begynner å få farge. La frittataen hvile noen minutter før den serveres.

Frittataen kan serveres både varm, lunken og kald.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.