Frisk chorizotallerken

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne friske chorizotallerkenen er en liten tapasanretning i seg selv. Chorizo er opprinnelig en spansk spekepølse som du får norskprodusert i dag. En spekepølse med mye smak.

Ingredienser

  • 200 g chorizopølse
  • 1 stk agurk
  • 2 stk tomat
  • 1 pk sukkererter
  • 1 boks physalis
  • 4 stk dadler

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Rens og kok sukkerertene i lettsaltet vann i 1 minutt. Hell av vannet og avkjøl i kaldt vann. Brett kronbladene på physalisen ut til siden, så frukten inni kommer frem.

2. Dander chorizo, agurk i skiver, tomat i båter, sukkererter, physalis og dadler delt i fire på et fat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.