Foliebakt kyllingfilet i dill

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Smør en blanding av smør, løk, hvitløk, dill, salt, pepper og sitronsaft over kyllingfiletene. Pakk dem inn i folie og stek dem i stekeovnen eller på grillen. Smør-og urteblandingen setter en utrolig god smak på filetene!

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 50 g smør
  • 1 stk løk
  • 2 båt hvitløk
  • 1 bunt frisk dill

salt og pepper

  • saften av 1 stk sitron
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kjør smør, løk, hvitløk, dill, salt, pepper og saften av en sitron i en matprosessor.

2. Pensle kyllingfiletene med smør-/krydderblandingen. Pakk filetene inn i folie. Legg foliepakken på et stekebrett eller i en ildfast form og stek dem på 180 °C i ca. 20 minutter.

Alternativt kan du legge foliepakkene på grillen og stek dem der.

3. Ha crème fraîche i en kjele, og la det koke til den tykner. Tilsett stekesjyen og smak til med salt og pepper.

Server med lettkokte asparges og brød til. Kokte poteter smaker også godt til den smakfulle rømmesausen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.